Velkommen

Så har Frederiksberg IMU (FIMU) fået deres egen spillevende blog. Grunden til det er, at det er gratis og det giver os en let adgang til at tilføje nye på adresselisten, ændre i programmet, skrive informationer rundt til alle osv. osv.

Elisabeth er sekretær i bestyrelsen, og dermed den der varetager bloggen. Har man ønsker om indlæg, navne til adresselisten eller andet, så kontakter man bare hende. Det er stadig meget fint både at bruge sms og mail, men man kunne også begynde at invitere til arrangementer gennem bloggen. Det er valgfrit, bare det bruges konstruktivt. Har man tanker, refleksioner, vidnesbyrd eller andet, så del det også gerne.

Har nye eller nysgerrige spørgsmål til selve FIMU kan de kontakte formand Peter Vindum (Se under siden Frederiksberg IMU øverst)

Dette indlæg blev udgivet i FIMU-news. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s