Invitation

Hej FIMU

I anledningen af at jeg stadig har sommerferie, og nu er begyndt på mit 24. år, vil jeg gerne invitere jer til kaffe og hygge i morgen (tirsdag) eftermiddag fra kl. 15.00. Jeg satser på godt vejr, så vi kan være i Nørrebroparken i enden, tæt ved Jagtvej; ellers bliver det Ågade 98, 4.tv. Jeg giver lyd i morgen, hvis vi skal være indendøre. Skriv gerne til 6179 4319, hvis du har tænkt dig at komme.

Kh Mirjam

Dette indlæg blev udgivet i FIMU-news. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s