Kollektiv uge

Så er det i næste uge, vi holder kollektiv-uge – det bliver smadder hyggeligt.
Her får du lige et program og lidt informationer.

  Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag fredag
Formiddag ——————– 8.00 morgenbøn 7.30 morgenbøn  7.30 morgenbøn  7.30 morgenbøn
Eftermiddag  Mia bager kanelsnegle og vi hygger i Sindshvile Vi hygger og læser lektier i Sindshvile Missionshuset er åbent til 16.30 Derefter udfordrer vi en park i rundbold.  Fotoudstilling i den sorte diamant kl. 15.00 eller hygge hos Mia og Ellen Missionshuset er åbent til hygge
Aftensmad Maria og Mathias sørger for fællesspisning kl. 18.00 18.00 fællesspisning i Sindshvile. 18.30 vi griller i en park? 18.00 fællesspisning hos Mia og Ellen  kl. 18.30 fællesspisning
Aften  FIMU-møde 19.30, hvor vores egen Jens taler Vi hygger i Sindshvile Hjemlig hygge hos Mia og Ellen – vi sætter måske en film på en væg. Andagt, vaffel-bagning og hygge i Sindshvile Vi finder på noget sjovt


Dette er et ca. program, og har du nogle gode ideer eller lyst til at invitere os med hjem så sig endelig til. Der skulle meget gerne være plads til spontanitet!
Lørdag formiddag mødes vi lige til en hurtig omgang rengøring – det går nemmest, hvis vi alle hjælper til.

 
Dagensrytmen er rimelig lige til.
Morgenbøn om morgenen (det kunne være fedt, hvis vi kunne starte dagen sammen, så mange som muligt).
Missionshuset er åbent hele dagen, men det er vigtigt, at vi lige rydder op og vasker op efter os, inden vi smutter til skole og arbejde, da huset også bliver brugt af andre mennesker.
Der er masser af mulighed for at sove længe, da det kun er tirsdag og torsdag, vi skal være ude af missionshuset omkring kl. 16.00.
Cirka kl. 18.00 er der fællesspisning, og har du lyst til at lave mad en af aftenerne så sig endelig til – gerne allerede nu. Efter aftensmad er der dele-tid, hvor man kan dele tanker og oplevelser fra dagen. Dem der står for maden, sørger lige for, at vi får deletid efter måltidet. Tirsdag og onsdag kan vi ikke være i missionshuset i løbet af aftenen, og tager derfor på besøg andetsteds.

Tag endelig spil, toastmaskiner, vaffeljern og andre sjove ting med og inviter gerne venner, klassekammerater, kollegaer m.m. med til at hygge med os.
 
For at kunne vide ca. hvor mange der kommer til aftensmad, ville det være super hvis man sender en sms til Stine: 40596578 inden klokken 16.00 på dagen. Har man glemt at tilmelde sig, finder vi selvfølgelig også ud af det – der er mad nok til alle.

Overnatning: pigerne sover oppe hos Ellen og Mia og drengene i missionshuset. Så tag noget at sove på med.

Af andre praktiske oplysninger, vil jeg lige informere alle om at skraldeposer skal lukkes med en knude og puttes i de rigtige containere – tro mig – det er vigtigt!
Cykler må ikke stå langs husmure i gården, men skal parkeres i stativerne, og så skal vi selvfølgelig tage hensyn til alle de andre, som bor i huset. Det er vigtigt, at vi lige tager opvasken og rydder vores ting væk, så der er pænt hver morgen, da huset også bliver brugt til mange andre ting.


Vi glæder os til at hygge med jer!

Har du spørgsmål m.m. så skriv endelig. (evt til stine-minna@hotmail.com eller 40596578)
 
Vi ses snart

Nicolai og Stine

Dette indlæg blev udgivet i FIMU-news. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s