Retræteweekend

Der er retræteweekend for alle om har lyst tors. d. 20- søn. 23. okt. dvs. uge 42 hvor nogen har ferie. Det er også muligt at støde til fredag. Det kommer til at foregå i et sommerhus ved Hornbæk Strand – 5 min fra strand og vand!

Der er ikke noget egentligt program idet vi tænker at tiden kan bruges i vid udstrækning som man selv har lyst til. F.eks. kan man læse en bog, læse bibel, høre lovsang eller meditativ musik, være stille, gå tur, bede, snakke om vigtige ting eller hvad man nu synes.

Og så vil vi også hygge og måske spille spil om aftenen og måske have en lille lovsangsaften hvis der er stemning for det. Planen er at vi afstemmer forventinger når vi ankommer, så hav gerne tænkt over hvordan du har lyst til at bruge tiden.

Er retræte og stilhed på denne måde en ny ting for dig så er du stadig meget velkommen til at være med. Hovedtanken i det er at det er godt indimellem at trække sig tilbage fra hverdag og almindelige gøremål og bruge (længere) tid med Gud, Skaberen og Frelseren der elsker og kender hver enkelt af os. Måske for at søge Guds ledelse ind i noget bestemt, måske for blot “at være” sammen med Gud på en særlig måde, måske for at finde ind til sig selv og give plads til tanker og lade Gud møde én der. Det er ikke hokuspokus på nogen måde, men det kan være godt og er vel nærmest gammel klostervisdom? Og Jesus selv trak sig tilbage for at være alene og bede en del gange da han gik rundt på jorden!

Prisen kommer til at være ca 200-225 alt efter hvornår du ankommer og vi skiftes/deles om det med madlavning. Camilla og Nanna vil købe ind inden og tager derop torsdag. Skriv til Nanna 22180471 senest d. 19. okt. hvis du gerne vil med. Der er plads til max. 15 så det er først til mølle. Indtil videre er vi 6.  Yderligere info følger når vi kommer nærmere på.

Dette indlæg blev udgivet i FIMU-news. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s