Ang. fællesmøde med “Koinonia” d. 5/12-2011

Hej FIMU
Som nævnt til mødet i mandags, så er FIMU blevet tilbudt at medvirke en aften i det tværkulturelle fællesskab Koinonia (se: http://apostelkirken.dk/Koinonia). Jeg er i praktik på stedet, og det er et levende og varmt fællesskab. I Koinonia kommer der en skæv blanding af socialt udsatte danskere, frivillige og flygtninge/indvandrere.
Aftenen forløber normalt på den måde, at man mødes kl. 18.00 til spisning. Det bliver FIMU der vil stå for denne del. Derefter er der samvær, lovsang, bøn, bibelstudie, oplæg, fortælling eller hvad der nu lige findes på. Det er også FIMU der står for denne del.
Derefter plejer vi gå ud i grupper og tale om oplægget.
Aftenen slutter kl. 21.00…

Vi har frie hænder til at planlægge aftenen som vi vil. Jeg regner med at være tovholder på det, men jeg vil på mandag lige høre hvor mange der er friske på ideen. Man er ikke forpligtet, og hvis der er nogen der ikke har lyst er det OK, og de kan holde bibelstudie som programmet i udgangspunktet siger.

Glæder mig over jer og til vi ses!

kh Michael

Dette indlæg blev udgivet i FIMU-news. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s