Lejren udskiftes med råhygge i byen :)

Ey FIMU!

Så den hersens lejr er blevet placeret oveni en hel masse andre ting, og vi har derfor valgt at aflyse lejren til fordel for en hyggelig weekend i København, hvor man kan sove i sin egen seng og stadig hygge en hel masse med dem, som har lyst og tid til at være med.

Programmet bliver således:

Fredag kl. 18.00 spiser vi aftensmad hos Mia og Ellen på Helgesvej 22 (Sindshvile). Tilmelding til Malene på 29644659. Vi ser hvad aftenen bringer.

Lørdag kl. 12.00 mødes vi ved Strynøgade 7 friske på et slag banko! Spillet starter 12.30, det koster 10kr at være med og 12kr pr. plade. (På hjemmesiden kan man se billeder af deres flotte kød-præmier!) Det bliver en oplevelse! Herefter sætter vi måske en drage i luften i Valbyparken, hvis vinden er til det.

Kl. 18.00 spiser vi aftensmad hos Kristina og Stine på Offenbachsvej 20, 1.th. Giv lyd til Stine hvis du kommer på 40596578. Enten fortsætter vi med vafler og spil ellers tager vi ind og oplever en lysende lydinstallation i Vor Frue Kirke kl. 20.00.

Søndag kl. 10 mødes vi i Apostelkirken til gudstjeneste og kirkefrokost. Herefter tager vi måske et smut i Tivoli og kigger på julemarked eller finder en kop varm kakao. Senere på eftermiddagen/aftenen kan vi give en hånd med i Gjæstebuddet, hvor de hjertens gerne vil have vores hjælp til at servere mad til hjemløse.

Dette indlæg blev udgivet i FIMU-news. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s