Uformel retræte på Feddet 25.-28. maj.

Hej alle I søde mennesker!

I pinsen d. 25.-28. maj 2012 har fimu fået lov til af Næstved IM (MANGE TAK!) at låne en lejrbygning på Feddet gratis – kun skal vi betale for strøm og vand. (Omstændighederne er en længere historie – spørg hvis du gerne vil høre dem.) (Feddet ligger i nærheden af Fakse dvs. Sydøstsjælland.)

Programmet for weekenden bliver meget løst – jeg forestiller mig, at vi hver især inden har tænkt over, hvordan vi gerne vil bruge dagene, og så tager vi en forventningsafstemning, når vi ankommer. F.eks. kunne vi holde stilletid, gå ture, synge lovsange, holde bedestunder, hygge, spille spil, bade?. Man kan medbringe en bog man gerne vil læse, en bedekrans af en art, papir til at tegne eller hvad man nu vil. (Og sin Bibel selvfølgelig!) Jeg tænker at der både kan være mulighed for at bruge tid alene og sammen, lidt som man selv vil. Hvis en brænder inde med en lille tale eller andagt eller noget kan der måske også være mulighed for at dele den med os andre – Nicolai (din etiopienstale?). Jeg foreslår at vi hjælper hinanden med at lave mad.

Helt konkret om bygningen: en meget primitiv bygning med sovesale og 4 mindre soverum, én sal til spisning/ophold dog uden bløde møbler, to indendørstoiletter og 3-4 udendørstoiletter, to baderum og et udmærket køkken. Bygningen ligger på en grund med skov, sand, strand og vand!! Der er måske max 30 m fra bygningen til man står ude i vandet. 🙂 Medbring varmt tøj og fodtøj!!!

Hvis man gerne vil med skal man skrive til mig (Nanna – 22180471) senest 21. maj – af hensyn til indkøb af mad. Det er lidt besværligt at komme ud til bygningen – vi har brug for biler! Så hvis man kan låne én så sig endelig til!! Mine forældre vil godt hjælpe med at køre, men det er næppe nok. De der tilmelder sig får nærmere besked om transport.

Jeg håber på nogle gode og opbyggende dage i Guds nærhed på en særlig måde!

Nanna

Dette indlæg blev udgivet i FIMU-news. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s